mandag 28. januar 2013

En fantastisk første dag!





Ja, jeg fikk tid til å knipse noen bilder i butikken før vi åpnet idag, mens køen utenfor ble større og større. Det har vært en utrolig flott og hektisk dag, og at så mange kunder tok turen innom oss....kjempehyggelig :-) Flere journalister har også vært på besøk, så til dere som har Verdalingen, Levangeravisa og Trønder-Avisa er det bare å følge med. Levangeravisas omtale og bilder finner dere her. Selveste NRK Midtnytt kom også og filmet, et veldig fint innslag fra dem finner dere her. Dagens program blir tilgjengelig på nett etter kl 20:55.


Og på denne måten vil jeg også takke alle gode kollegaer som har vært med og hjulpet til både med å få butikken ferdig, og med å få dagen idag til å gå så bra...tenk at vi har hatt et sted mellom 300 og 400 besøkende bare på en dag! Det så ut som både nye og gamle kunder koste seg veldig, og ble sittende lenge med kaffe og kringle i våre stoler og sofaer. Og noen kjøpte med seg stolen hjem etterpå:-)
I morgen tidlig er jeg igjen klar for å vaske, prise og sette ut nye varer så til dere som ikke fikk vært her idag; Det kommer alltid en ny dag på Bruktbo. Samme åpningstider som før, men dobbelt så stor butikk (og kanskje litt mer trivelig ;-))
Og ja; Tusen takk for de fine blomstene!

fredag 25. januar 2013

Vi gleder oss!



Førstkommende mandag kl 11:00 er det høytidelig åpning og deretter kaffeservering og musikk på gamlemåten inne i det nye, fine butikklokalet vårt ved Mule gjenbrukstorg.
Alle sammen i Bruktbo og Innherred Renovasjon gleder seg nå til å åpne dørene for nye og gamle kunder.
Og har du ikke mulighet for å komme på mandag så frykt ikke; det blir påfyll av varer hele uka.

Hjertelig velkommen!

onsdag 23. januar 2013

Bare fem dager igjen....




...og mye begynner å komme på plass!
Gleder oss til åpningsdagen :-)

onsdag 16. januar 2013

Med god hjelp...

...går flyttingen fremover:




Det er drømmejobben dette, å få innrede med alle disse fine gamle tingene, reddet fra den visse containerdød. For en gammel sjarmerende dørkarm trenger man ikke å hugge opp til flis helt enda. Den kan godt få være tallerkenhylle hos meg på Bruktbo.

tirsdag 8. januar 2013

28 januar skjer det...



Mandag 28 januar kl 11:00 blir det åpning av nybutikken på Mule/Levanger:-)
Vårt nåværende butikklokale har åpent hver dag til vanlig tid denne uka, men fra mandag 14 januar stenger vi slik at flyttelasset kan begynne:-)
Dette blir gøy!

Fortsatt fine varer igjen, så kom gjerne innom for en siste handel denne uka i 'gamlebutikken' på Mule.

fredag 4. januar 2013

Endelig en sniktitt...


Da kan jeg ikke vente mer, men må bare viser bittelitt av hva som foregår bak papiret i vinduene til det nye butikklokalet. Vinduene er dekket til fordi jeg har ikke lyst til at alle og enhver skal se på mens det jobbes med skruing, saging og spikring. Noen profesjonell snekker er jeg jo ikke, men det mangler iallefall ikke på kreative ideer til butikkinnredning:-)
Her kommer det til å bli samme prinsippet som nå er gjennomført i Bruktbo på Stjørdal; Fast butikkinnredning for å stille ut småvarer på, og en egen møbelavdeling. Noe som igjen vil gi dere kunder en triveligere, ryddigere og mer inspirerende opplevelse.

Åpningsdato vil snart bli kjent! Følg med her på bloggen eller på vår Facebook-gruppe 'Containergirl'

God helg alle sammen!
Hilsen assistenten:-)