mandag 28. januar 2013

En fantastisk første dag!

Ja, jeg fikk tid til å knipse noen bilder i butikken før vi åpnet idag, mens køen utenfor ble større og større. Det har vært en utrolig flott og hektisk dag, og at så mange kunder tok turen innom oss....kjempehyggelig :-) Flere journalister har også vært på besøk, så til dere som har Verdalingen, Levangeravisa og Trønder-Avisa er det bare å følge med. Levangeravisas omtale og bilder finner dere her. Selveste NRK Midtnytt kom også og filmet, et veldig fint innslag fra dem finner dere her. Dagens program blir tilgjengelig på nett etter kl 20:55.


Og på denne måten vil jeg også takke alle gode kollegaer som har vært med og hjulpet til både med å få butikken ferdig, og med å få dagen idag til å gå så bra...tenk at vi har hatt et sted mellom 300 og 400 besøkende bare på en dag! Det så ut som både nye og gamle kunder koste seg veldig, og ble sittende lenge med kaffe og kringle i våre stoler og sofaer. Og noen kjøpte med seg stolen hjem etterpå:-)
I morgen tidlig er jeg igjen klar for å vaske, prise og sette ut nye varer så til dere som ikke fikk vært her idag; Det kommer alltid en ny dag på Bruktbo. Samme åpningstider som før, men dobbelt så stor butikk (og kanskje litt mer trivelig ;-))
Og ja; Tusen takk for de fine blomstene!